lördag 1 november 2014

Första dagen i november


Hej!

Nu har jag njutit av en lugnare skrivmånad, och den senaste veckan har jag haft lov tillsammans med barnen. Jag har skrivit hela manuset till tredje boken men kommer förstås behöva gå igenom och peta i det en del. Om några veckor ska jag stå på julmarknaden på Wapnö och sälja böcker (Resan till Kungens rike, Var inte rädd och Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna). Jag har nu kommit fram till att jag vill ha lite tavlor också med mig, därför målar jag lite på kvällar och lördagar som idag... Äpplen är temat hittills!


Jag har också låtit trycka upp vykort av en tavla med kärleksört, så nu har jag två sorters vykort att sälja. 

Informationsblad om mig och böckerna har jag också låtit trycka upp. Och så har jag skaffat en kortläsare. Så nu går det bra att betala med kort!

Framöver kommer jag att arbeta med illustrationer när jag inte korrekturläser mina texter till Sagans värld. Och så ska jag ju planera mer för Wapnö förstås. Och åka på releasefest för Egil-boken om två veckor. Det verkar bli fyra intensiva veckor nu innan första advent. Min bok om Krubilum ska ju snart till tryckning också! 
Men allra först ska vi förstås njuta av att det är helg, och inte vilken helg som helst utan Allhelgonahelgen. Jag tänker på min farmor som flyttade hem till Himlen för tre år sedan. Jag saknar farmor. Och undrar hur hon har det där... Lite ledtrådar får jag i Bibeln:
"Döden skall inte finnas mer och ingen sorg och ingen plåga. Ty det som förr var är borta."
Så hon har det bra, farmor. Det vet jag i alla fall. Och en gång ska jag få träffa henne igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar