torsdag 19 februari 2015

Krubilum-recension & snart release!

På lördag är det ju release för Krubilum hittar ett hus. På förmiddagen, i Laholms bibliotek, riktar vi oss främst till barn. Där blir det sagostund, tipspromenad och fika. På kvällen fortsätter vi releasen i Ivla. Där riktar jag mig lite mer mot vuxna, och ska berätta om mitt skrivande. Det ska bli roligt att få åka dit och berätta. Men nu innan
är jag lite nervös och orolig för om det ska bli bra. Idag fick jag i alla fall en rejäl uppmuntran! Bibliotekstjänst har redan recenserat Krubilum, och recensionen är rakt igenom positiv! Jag får inte lägga ut hela recensionen, men jag kan citera en bit av den:"I denna bilderbok, som vänder sig till barn i 3-6 års ålder, är budskapet att vänner är viktigare än saker och att man blir ganska ensam utan riktiga vänner och familj runt omkring sig." och "budskapet går fram utan att det känns som för tydliga pekpinnar och boken är kreativ med de collageliknande bilderna som blandar illustrationer och foton." (Marianne Petrén, bibliotekstjänst, häftepos 15107405).

 
Nu ska jag fortsätta med bullbaket till på lördag!
(Godisnappen och nyckelpigan är detaljer ur Krubilum hittar ett hus. Bullen kommer från Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna.)


3 kommentarer:

  1. Det kommer bli jättebra! Lycka till och grattis till en recension redan innan boken kommit ut!:)♡

    SvaraRadera
  2. Grattis Anna! och LYCKA TILL på lördag med allting! :)

    SvaraRadera