måndag 22 juni 2015

Hopp, signering och Egilrecension!

Hej! Vi har varit på Nyhemsveckan och kom hem igår. Det har varit en helt fantastisk vecka med temat hopp. Från början undrade jag hur de skulle kunna tala om ordet hopp i en hel vecka, men ganska snart förstod jag hur viktigt ordet hopp är, och nu känns det som om jag skulle kunna ta flera månader till att studera Bibeln och fundera vidare över det. Det är ju hoppet som gör att vi kristna kan vara glada hur situationen runt omkring oss än är. Vi vet att för dem som älskar Gud samverkar allt till det bästa. Vi vet att Han har allt i sin hand och att Han aldrig sviker. Och vi vet att vi till slut kommer att få leva i evig glädje och gemenskap med Jesus i Himlen. Titta gärna på samlingarna från Nyhemsveckan här. Jag vet inte vilken samling jag ska rekommendera för de var så väldigt bra allihop. Om du har fått för dig att Bibelstudium är tråkiga (eller om du som jag älskar Bibelstudium) så lyssna på ett Bibelstudium, kanske från 15:e eller 16:e juni. Inte tråkigt alls. : ) Avslutningsgudstjänsten den 21:e juni handlar om vikten av kristna hem. Också väldigt bra.

I onsdags och torsdags signerade jag mina böcker tillsammans med Nya musik på Nyhem. Det var väldigt roligt för jag fick kontakt med många och jag fick signera många böcker. 

Det roligaste var nog när två flickor dök upp vid böckerna. De såg först inte mig men de såg Resan till Kungens rike och Var inte rädd. "Å, där är ju DE böckerna!" utbrast den ena tjejen, och jag hörde hur mycket de här två tjejerna verkligen älskade böckerna. Det var uppmuntrande och roligt att träffa fans. : D

När jag kom hem fick jag se att tidningen Dagen (den 12:e juni) har recenserat Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna! Läs recensionen här! Tack Helena Svensson!

(Bakom mig på nedersta bilden syns Open Doors monter. Har du hört talas om dem? De arbetar för att hjälpa och stötta förföljda kristna i världen. Läs mer om dem här!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar