fredag 15 september 2017

Ny nåd-tavla på gång!

Idag målar jag!

Äntligen känner jag att jag kan måla igen! Under de senaste åren har det varit helt omöjligt att måla tavlor, för all målarlust har gått åt till bokillustrationer och sen har jag inte haft någon inspiration över. Ganska ofta frågar någon om jag målar något nuförtiden, och jag har tänkt att det blir nog inga fler tavlor.

Men för några månader sedan fick jag en beställning/önskemål om en ny nåd-tavla, och igår blev det till slut av att jag började på den. Det känns bra att vara igång och måla igen. Fast efter att nu ha pillat med detaljerna i tjejens ansikte och händer i ett par timmar utan att bli riktigt nöjd känner jag att det får räcka för idag.

Nu är det inte så länge kvar till bokmässan! En vecka till ska jag jobba hemma, sen är det Göteborg som gäller! Jag finns hos Pärlan Förlag i Monter: A04:40

I oktober och november kommer jag gärna till olika sammanhang och berättar om min nya bok. Jag ska bl a till en julmarknad på EFS-gården i Örkelljunga den 2 december. Eftersom boken har jultema vill jag gärna sprida den så mycket som möjligt innan advent. 2 kommentarer:

 1. Vad roligt Anna!
  Önskar dig fina dagar i Göteborg! Än har jag inte lyckats ta mig till bokmässa någon gång.
  Ska den nya tavlan påminna om den som är på bild här??
  Hillevi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Å, det skulle ju vara roligt om du ville komma till bokmässan någon gång när jag är där! Det är den nya tavlan som är på bilden, men den är inte färdig. Jag har gjort fyra liknande tavlor förut, så den här får heta "nåd 5"... Den finns som vykort också.

   Radera