tisdag 8 oktober 2013

Underbara höst!

Jag älskar hösten! Och vet ni vad? Det är inte de soliga dagarna jag njuter mest av. Det som jag tycker mest om är de grå dagarna. Jag njuter av att löven och marken lyser i varma färger. 
Luften är lätt att andas. Löven knastrar under fötterna. Det känns som om jag skulle kunna gå och gå och gå hur långt som helst. Sedan när löven har fallit av fortsätter jag att njuta. Det är något avkopplande med det gråa. Alla borden försvinner. När jag i slutet av november pekar på några kala träd och utbrister "åh, ser ni så fint" och inte får någon respons så kan det inte hjälpas. Jag älskar dova färger!
  Nu, efter en skön promenad, ska jag arbeta med min nya bok. : )

4 kommentarer:

 1. Jag instämmer faktiskt helt i det du skriver. :-) I och för sig gillar jag soliga, färgsprakande höstdagar väldigt mycket också, men även de grå och kala som kommer sen. Det finns en skön vila då. Och vad härligt att gå på en promenad en kylig, grå höstdag för att sen komma in och mysa. Fin bild förresten! :-)

  SvaraRadera
 2. Idag var det varmt men grått. Det blir varmare när nätterna är molniga. Kul att du gillar bilden! Jag gjorde den för några år sedan som förslag till illustration till en bilderbok som en kompis till mig hade en idé till. Jag kom att tänka på den idag när jag skrev.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om det gråa. Grått är vilsamt och kala träd är vackra och lugna. Jag är så glad att jag fick träffa dig på bröllopet förra helgen! Vi har börjat läsa boken. Barnen gillar den jättemycket, och jag också.
  Kram / Hanna

  SvaraRadera
 4. Hej Hanna! Vad kul att du skriver och att ni gillar boken! Det var roligt att träffas på bröllopet. Jag är glad att vi blev "ihop-placerade"! Jag önskar dig och din familj allt gott. Kram Anna.

  SvaraRadera