Sidor

fredag 6 december 2013

Porträtt!

Här kommer ännu en uppgift från målarkursen! Den här tjejen har jag som inspiration när jag ritar huvudpersonen i min andra bok. Men – hon är sötare i verkligheten!

4 kommentarer:

  1. Så härlig bild på tjejen! Ska bli spännande att läsa om henne!

    SvaraRadera
  2. Så är det också en väldigt härlig tjej jag har målat av! Hon är dotter till min kompis. Fotot jag har utgått från tog vi när de var och hälsade på oss i somras.

    SvaraRadera
  3. Å va jag älskar den bilden! Du har så totalt fångat en liten flickas själ... Jag har just korrekturläst intervjun, med dig i Junia ännu en gång, denna gång i PDF-upplagan innan Junia ska tryckas och kunde inte låta bli att gå upp på din blogg igen, längtade efter att se den där underbara bilden på den lilla flickan... Vilken gåva du har att förmedla, även i bild! Har också köpt din bok för att ge till ett av våra barnbarn, Jonatan, 9 år. Har inte hunnit läsa den ännu men ser fram emot den upplevelsen. Är såå glad för att Gud gett dig denna gåva att förmedla andliga sanningar till barn på ett så härligt kreativt sätt. Har så länge längtat efter bra böcker för barn (jobbar även som lärare) och har inte hittat några sedan Kari Vinjes böcker gavs ut på 70-och 80-talet. Hoppas innerligt dessa böcker kan ges ut i nytryck. Nu måste jag fortsätta med korrekturen. Det brådskar inför utgivningen men ville bara ge dig en kram emellan!

    SvaraRadera
  4. Vad glad jag blir, Kristina! Tack för din uppmuntran, den värmer. : )

    SvaraRadera