tisdag 11 februari 2014

Första idén till baksidesbild

På första boken
använde vi en av mina tavlor som baksidesbild, eftersom den tavlan inspirerat mig när jag skrev boken. Nu hade jag två idéer till baksidesbild och provade att måla den ena idag. Men jag kom fram till att det nog får bli den andra idén. 
  Samtidigt som jag målade har jag gett Linnea lektioner i blockflöjt. Hon var hemma från skolan idag eftersom hon har haft öroninflammation och går på penicillin. Bra ju, att hon får tid att lära sig blockföljt! ; ) Det går väldigt bra för henne. Musiklektionerna i skolan har inspirerat henne så att hon helst vill lära sig spela alla instrument på en gång. Själv går jag runt och snörvlar, en riktig dunderförkylning har jag åkt på.

6 kommentarer:

 1. Fantastisk bild, helt underbart vad den förmedlar! Var det utetecknandet du inte tålde? Kram

  SvaraRadera
 2. Njae, det var mest fingrarna jag frös om. Viola hade samma förkylning några dagar före mig, så det var nog henne jag fick den av. Vad roligt att du gillar bilden! Linnea vill ha den över sin säng. : ) Kram!

  SvaraRadera
 3. Då är jag väldigt nyfiken på den andra baksidesbilden du har tänkt på - för jag tyckte den här var superfin:-) Kan det verkligen bli bättre än så här?

  SvaraRadera
 4. Haha, vad roligt att du gillar den! Jag är lite osäker på om den här skulle tilltala killar i målgruppen – fast det löser sig kanske ändå med alla drakar på framsidan. Och så vet jag inte vilken färg baksidestexten skulle vara till den här bilden – eftersom färgerna skiftar så mycket. Vi kanske skulle behöva bleka bilden under texten... Men som sagt, jag har en idé till, jag ska nog prova att måla den i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Väldigt fin bild i alla fall med underbara färger!!! Förstår att Linnea vill ha den över sin säng! :-)

  SvaraRadera