söndag 23 februari 2014

Nådtavla nr 4

Jag har redan målat tre "nåd-tavlor". Men eftersom jag har sålt dem så målade jag en till nu i veckan. Den blev färgglad! : ) Jag kommer nog snart att måla en som är ljusare och neutralare i färgerna också, för i fredags såg jag en färgskala i naturen som jag tyckte så mycket om. Det är roligt att prova måla samma bild i olika färger!

Innan jag började måla funderade jag över om jag kanske skulle måla något annat i stället eftersom jag faktiskt redan har målat tre liknande tavlor. Till slut öppnade jag Bibeln för att se om jag fick någon idé. Den första versen jag fick syn på var "Frukta inte, Sion, låt inte dina händer falla!" (Sefanja 3:16b)

Okej, tänkte jag. Då fortsätter jag väl att måla kvinnan som sträcker upp händerna för att ta emot nåden från himlen. 

Det kanske blir många fler sådana tavlor... 

6 kommentarer:

 1. Ja, det tycker jag att det ska bli! De är så fina. Den här var härlig med de olika färgerna!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du gillar den! : ) Jag har mycket lust att måla nu. Men jag jobbar med boken idag. Det är några illustrationer kvar att göra.

  SvaraRadera
 3. Så underbart vacker! Fantastiska färger i denna! Jag gillar den verkligen! Kram

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du också gillar den! Det är kul med bloggen att jag så snabbt får respons på det jag gör, då slipper jag gissa vad folk tycker om. Vi läser färglära på målarkursen nu. Det blir svårt att vara entonig i färgerna då... ; ) Kram Anna.

  SvaraRadera
 5. Hanna Waldemarson9 mars 2014 19:03

  Vilken underbar tavla Anna!!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Hej Hanna! Tack! Vad roligt att höra ifrån dig! : )

  SvaraRadera