tisdag 2 april 2013

Det är påsklov. Min äldsta flicka har haft hög feber i flera dagar. Jag har en paus från mitt jobb med boken, det är skönt att kunna vara ledig när barnen är lediga.

Det har varit mycket att göra sen Christin på Pärlan Förlag ringde i slutet av februari. Först jobbade jag med bokens framsida ett par veckor, sedan med korrigeringar i de fem första kapitlen. Innan påsk hann Christin få färdigt produktbladet, så nu är det inte så bråttom längre.

Efter lovet har jag tänkt ändra två kapitel i mitten av boken lite så att de blir ännu bättre. ; ) Och så är det "vanlig" korrektur på resten av boken. Det är roligt att lära mig hur allt fungerar, och det är bra att Christin är petig. Hon har bestämt sig för att det ska bli en bok med bra kvalité. Jag kan inte tänka mig att något annat förlag skulle vara bättre att jobba ihop med.

Någon dag i nästa vecka tänker jag gå till bokhandeln i Laholm igen. Vi pratade om att ha release-partyt där i september, men jag sa att jag skulle återkomma när produktbladet är färdigt. Och det är det ju nu! Det jag ser fram emot mest när det gäller boken är release-partyt och att få hålla boken i mina händer.

Nu är det dags att natta yngsta flickan. Det blir ett kapitel om Mose i Barnens Bibel. Ibland kan vi inte sluta läsa i den på kvällarna, hon kommer med så många kloka kommentarer också...

Vad skönt det är med sommartid! Det är fortfarande inte riktigt mörkt ute trots att klockan är halv nio.

2 kommentarer:

  1. Grattis till en jättefin blogg! Kunde inte låta bli att rekommendera den på min egen blogg: http://bokparlan.wordpress.com/ och presentera dig lite där också! Kram, Christin.

    SvaraRadera