lördag 13 april 2013

Korrektur

Idag har jag lämnat in hela texten efter att ha rättat korrektur första varvet. Ännu en milstolpe är nådd... Fredrik, Viola och Iris har alla läst igenom de två kapitel som jag har ändrat mycket i och kommit med sina kommentarer. Det gör de väldigt bra. Men det är Christin som har mest att säga till om. Jag ser fram emot att få tillbaka texten av henne. Medan hon går igenom den igen ska jag försöka få ihop mitt debutantporträtt.

Men först är det söndag. Då ska jag inte skriva. Jag försöker vara noga med att vara med familjen när de är hemma och skriva när de inte är hemma. Det är en bra regel. För när jag skriver eller målar så är jag väldigt osocial. Jag går in för det helt och har väldigt svårt att tänka på något annat samtidigt. Det var därför jag inte skrev och målade så mycket när barnen var små, trots att jag var hemma hela dagarna. När jag målade fick jag dåligt samvete för att jag inte kände mig närvarande. Att skriva var ännu svårare, det gjorde jag inte alls. Eller jo, en massa korta tankar skrev jag ner. Många anteckningsböcker fyllde jag. Men inga långa texter.

Jag hade tänkt rita några snödroppar och lägga in här. Får se om det blir en annan dag eller om de hinner vissna... Jag har gott om idéer, men det blir inte något av alla.

Ha nu en skön söndag! : )

2 kommentarer:

  1. Kul att se dina alster och tankar!! Vad duktig du är!! Kram Irene-fastern

    SvaraRadera
  2. Hej Irene! Tack!
    Vad roligt att du följer min blogg. : )
    Kram!

    SvaraRadera