tisdag 27 september 2016

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från bokmässan! Här kommer lite bilder!

Här är Christin och jag i Pärlans monter.

En rolig sak var att jag fick gå på ett seminarium med Fredrik Backman. (Ja, Erland Loe var också där. Jag har faktiskt läst en av hans böcker. Om jag hade lagt märke till att han skulle vara med på seminariet så skulle jag ha blivit tveksam till att gå dit. Jag rekommenderar inte hans böcker på grund av hans sjuka humor som inte håller sig inom gränserna för vad jag tycker att är okej. Men det var faktiskt riktigt intressant ändå. ; D) Jag ser mycket upp till Fredrik Backmans sätt att formulera sig, så det var roligt att få höra lite om hur han och Loe tänker. 
Här signerar Fredrik Backman sin nya bok Björnstad. Den har jag inte läst ännu. Jag ska köpa den när den kommer ut i pocket, så att den passar ihop med hans andra böcker i bokhyllan.
En annan stor händelse var att Hanna och hennes mamma kom och besökte mig i montern. Hanna är ett av mina fan. : ) Jag tycker förstås mycket om henne! Hon mailade mig när hon läste en av mina böcker. Sedan dess har vi hållit kontakten.
Och så fick jag träffa Åsa-Pia, som ska illustrera Malins nästa bok. Jag tyckte om henne från första stund. På kvällen var vi ute och åt tillsammans med några andra från förlaget.
 När Johannes hade skrivit klart hela sitt evangelium om Jesu liv i Bibeln, avslutade han med det här: "Jesus gjorde också mycket annat. Om varje händelse skulle skrivas ner, tror jag att inte ens hela världen kunde rymma de böcker som då skulle skrivas."

Det var skönt igår att komma hem och vila efter sorlet och alla intryck som var under bokmässan. Igår och idag har jag läst en stark och viktig bok som heter "min älskade dotter". 

I gårkväll åkte jag iväg med flickorna så att de fick rida. Det var en så skön kväll. Helt stilla och ljummet, som mitt i sommaren. Ändå är det nästan oktober.

6 kommentarer:

 1. Följer dig med stort intresse, och en liten gnutta stolthet över att jag i varje fall fått vara med och vattna denna växande planta

  SvaraRadera
 2. Tack Birger. Jag blir så glad att du känner så! Tänk vad de skrivarkurser du har ordnat har betytt mycket för många. (Inte minst för mig. Ju. : )

  SvaraRadera
 3. Det såg ut att du hade riktigt kul:)
  Mvh/hanna

  SvaraRadera
 4. Ja, jag hade riktigt kul! Och jag blev extra glad när du kom. : )

  SvaraRadera
 5. Hahhaa,Toppen!jag hade också extra super kul när jag fick träffa dig hoppas vi syns snart igen!:);)

  SvaraRadera